Raam met buitenjaloezie

Buitenjaloezieën in Nieuwegein

Buitenjaloezieeën van Roma

Roma voorkomt warmte en inkijk
Daglicht geeft een prettige sfeer in uw interieur. En als u uitzicht heeft, geeft dat een gevoel van ruimte. Maar daglicht en uitzicht hebben ook een keerzijde: zonnewarmte en inkijk. Roma buitenjaloezieeën vormen de perfecte oplossing. Een oplossing voor elk seizoen in het jaar. Roma buitenjaloezieeën gebruikt u namelijk het hele jaar door. U bent voortaan zelf de baas over lichtinval, inkijk en uitzicht.

Specialist in buitenjaloezieeën

BVR Zonwering & Garagedeuren heeft al diverse woningen en bedrijfspanden voorzien van Roma buitenjaloezieeën. De Roma buitenjaloezieeën bestaan uit horizontale, aluminium (en dus weerbestendige) lamellen. Deze lamellen kunt u optrekken en in de koof verbergen, zodat u vrij uitzicht heeft. U kunt ze ook laten zakken en vervolgens kantelen in een positie naar keuze. Dat is zo mooi van de Roma buitenjaloezieeën: u kiest zelf hoeveel licht u in huis wilt hebben. Van volledig open tot volledig gesloten.

Bron van schaduw én licht

Briljant is de nieuwe lamel die Roma ontwikkelde. Als u deze lamel kantelt, weert u het zonlicht. Maar het wordt niet donker in huis: via de achterzijde van de lamellen wordt het daglicht weerkaatst in huis. Zo leveren de Roma buitenjaloezieeën tegelijk schaduw én aangenaam, diffuus licht in huis. Uiteraard zijn de buitenjaloezieeën verkrijgbaar in tal van kleuren. De verschillende mogelijkheden kunt u bekijken in onze showroom. U bent van harte welkom in onze showroom te Nieuwegein!


Kies voor kwaliteit, kies voor Roma buitenjaloezieën
Uw hele huis voorzien van Roma buitenjaloezieën Buitenjaloezieën zijn ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik Mooi detail van de buitenjaloezie van Roma