Al uw wensen gaan in vervulling. Een overkapping die niet alleen beschermt tegen de zon en regen, maar ook nog eens ventileert

Rolluiken in Nieuwegein

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit aan, dat wil zeggen, dat al onze rolluiken van aluminium of staal zijn gemaakt. Het spreekt voor zich dat ook hierin tal van kleuren te verkrijgen zijn. Qua bediening kunt u tevens uit meerdere mogelijkheden kiezen; elektrisch, handbediend of op afstandbediening. Rolluiken zijn ideaal te gebruiken om donker te maken of voor afsluiting en beveiliging van uw woning. Naast deze functies is een rolluik ook een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. ROMA produceert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in ruim 350 kleuren. In veel gevallen zijn de kasten van de door Roma geproduceerde rolluiken 2 maten kleiner dan die van een andere aanbieder.

Inbraakwerend

ROMA maakt het inbrekers heel moeilijk. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig. De tendens van daadwerkelijk geslaagde inbraken neemt af, maar de pogingen nemen toe. Inbrekers werken vaak onder tijdsdruk. Hierdoor kan een gesloten rolluik afschrikken. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogd de veiligheid nog meer. Het ROMAveiligheidspakket met versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis. U krijgt met het veiligheidspakket een goed getest systeem voor een uiterst attractieve prijs. Deze toepassing is mogelijk op alle ROMA rolluiksystemen van de .P en.XP-serie

Speciale uitvoeringen

Schuine kozijnen en ramen tot onder het dak vormen in deze tijd een trend. TRENDO rolluiken zijn hiervoor de optimale oplossing. Het rolluiksysteem voor schuine ramen wordt algemeen uitgerust met een aluminium pantser en beschikt standaard over een comfortabele motorbediening. Bij bediening per funky-draadloze besturing beschikt de elektronisch geregeld motor over een aanvriesbeveiliging ter bescherming van het rolluik in de winter. De TRENDO rolluiken van ROMA zijn geschikt voor schuine ramen van 10º tot 45º. Het gebruik van rolluiken biedt vele voordelen:

  • Beveiliging tegen onwelkome gasten
  • Besparing van 40% op uw stookkosten
  • Geluidwerend
  • Geen inkijk
  • Zonwerend
  • Een verfraaiing en waardevermeerdering van uw woning

Ook voor rolluiken komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden samen met u te bekijken en aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte maken. Bel ons voor een afspraak!!

Kies voor kwaliteit, kies voor Roma buitenjaloezieën

Uw hele huis beveiligd met Roma rolluiken  Rolluik met mooie ronde kast ( Roma rolluiken) Alles in dezelfde stijl ( Roma)