terraszonwering

Terraszonwering op maat in Nieuwegein!

Een terraszonwering is er in verschillende soorten en maten. Een ding dat ze gemeen hebben is dat ze u de controle geven over de schaduw in uw tuin of terras. Hierdoor kunt u op de warme dagen genieten van wat verkoeling en hebt u de kans ook wat zon mee te pakken. In ons assortiment hebben we alle soorten zonweringen en kunt u ze zelf op maat samenstellen.


Van parasols tot overkappingen

De terraszonweringen zijn er in permanente en tijdelijke soorten. Omdat iedereen een andere smaak heeft en andere behoeften, kunnen de schermen en doeken zelf samengesteld worden. Hieruit is er keuze uit bepaalde maten, afwerkingen, kleuren en materialen. De soorten zonweringen die we aanbieden zijn:


 • Parasols
 • Spandoeken
 • Uitvalschermen
 • Knikarmschermen
 • Terrasoverkappingen

 • Een terrasoverkapping is een permanente oplossing, waardoor u altijd een stuk schaduw in uw tuin hebt. De uitvalschermen en knikarmschermen worden bevestigd aan de gevel of raam die uit- en opgerold kunnen worden. Parasols en spandoeken zijn tijdelijke weringen van de zon die verplaatst kunnen worden.


  Installeren

  Onze gediplomeerde monteurs komen uw terraszonwering met plezier aan uw gevel of raam monteren. Ook het onderhoud is van groot belang, zodat u er lang gebruik van kunt maken. Deze nazorg bieden wij u ook graag aan.


  Onze showroom in Nieuwegein

  Bent u geïnteresseerd in overkappingen, doeken of schermen die de zon filteren en u schaduw bieden? Kom dan eens langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek in onze showroom in Nieuwegein. Wij bespreken graag alle mogelijkheden.